Køb og salg af brudekjoler

-og lidt mere
OPRET ANNONCEOPRET BRUGER

Seneste produkter

Looking for a job? Trying to find a date? Looking for an apartment? Browse our classifieds. Have a job to advertise? An apartment to rent? Post a Classified Ad.
«« « 19 20 21 22 23 24
Antikt vindue

Antikt vindue

Vi sælger dette antikke vindue - vi brugte det til at vise bordplanen på. På billederne kan det ses at…
28/02/2019
Bagsværd
Visninger: 64
Pris: 200,00 kr.
Rustikke træskilte

Rustikke træskilte

Sælger disse 8 rustikke træskilte. Følgende citater står på skiltene: "Love is sweet - take a treat" "Alcohol - because…
28/02/2019
Bagsværd
Visninger: 94
Pris: 350,00 kr.
Guld flasker

Guld flasker

Sælger disse fine guld glasflasker, som bla. kan bruges som vaser. Der er 22 store flasker og 9 små flasker.
28/02/2019
Bagsværd
Visninger: 33
Pris: 200,00 kr.
Smuk Blonde Brudekjole

Smuk Blonde Brudekjole

Jeg sælger min smukke brudekjole, da jeg synes den fortjener at "shine" endnu en dag. Kjolen er i to dele,…
17/02/2019
Bagsværd
Visninger: 131
Pris: 10.900,00 kr.
Andet
38
«« « 19 20 21 22 23 24
U

Sælg

Sælg din brudekjole eller andet fra dit bryllup, og lad en anden brud have glæde af det som du havde. Lad dit største minde være den store dag, og giv lykken videre til en kommende brud.

Køb

Find din drømmekjole eller den helt rette bordpynt som du står og mangler til dit bryllup. Priserne er fantastiske da det meste her inde har været brugt en enkelt gang før – med det ved dine gæster jo ikke.

Info

Sælg og køb alt til dit bryllup her – Lykken skal ikke gemmes væk i et skab men gives videre. På Pure Wedding er det gratis at oprette profiler, og vi opkræver ingen form for provision – hvilket gør at købere spare mere, og sælgere tjenere mere.

Om os

Pure Wedding er en bryllupsplatform for alle der har holdt deres drømmebryllup samt for alle dem der er i gang med at planlægge deres store dag.
Vi forbinder købere og sælgere, så drømmekjolen, kysseklokkerne eller drinksglassene bringer lykke længere tid end en enkelt dag.
Pure Wedding er mere end blot en hjemmeside hvor man kan sælge og købe, det er et forum hvor det er muligt at tale med andre kommende brude, samt blandt andet finde diverse to-do-lister i forhold til at planlægge sit drømmebryllup.
Grundlæggeren af Pure Wedding; Anne Stilling har været i bryllupsbranchen i mere end 10 år, og kender derved til alt hvad der rører sig inde for bryllupstrends og brudekjoler.