10 Detaljer dine gæster vil huske

10 Detaljer dine gæster vil huske

Når man skal i gang med bryllupsplanlægningen tænker mange på; hvilke lokaler skal det holdes i, skal det være et kirkebryllup, hvad skal menuen bestå af, hvordan skal kjolen se ud – altså mange af de store (og vigtige) spørgsmål.
Mange glemmer, eller har helt simpelt ikke overskuddet til at planlægge og tænke på de små detaljer, hvilket er ærgerligt for det er de små detaljer som imponere, gør festen hel og som er det der bliver husket.

Vi vil her på Pure Wedding gerne hjælpe med at give en liste over 10 detaljer som vil imponere, blive værdsæt og husket af jeres gæster.
Så skal I blot planlægge, ud fra de punkter herunder som I ønsker til jeres store dag.

 

Toiletterne
Toiletterne er noget der ofte bliver overset og glemt, for det er jo bare et sted man hurtig skal forbi, når man lige skal være for sig selv.
Men hvis man husker at gøre lidt ud af det, er det oftest også noget af det gæsterne bliver mest imponeret over, og det bliver med garanti værdsat, og så er det da en glædelig overraskelse at komme ud til blomster, levende lys og lækre ”frisk-dig-op” kurve.
I disse kurve på toiletterne kan f.eks. være følgende:
Til kvinderne:
– Tandstikker
– Mintpastiller til ånden
– Hårnåle
– Mini hårlak
– Mini parfumer
– Mini fnugrulle
– Tamponer
– Vatpinde
– Mascara
– læbepomade / lipgloss

Til mændene:
– Tandstikker
– Mintpastiller til ånden
– Mini fnugrulle
– Mini parfume
– Kondomer
– Mini voks

 

Kirkeprogram
Det er en god start og det sætter standarden for dagen/aften, hvis jeres gæster ved kirken får udleveret et fint og personligt kirkeprogram, evt. med en tilhørende lommelette til ”happy tears”.

 

Musik
Man kan i invitationerne bede hver gæst melde tilbage med et musiknummer de ønsker der skal spilles i løbet af aften, på denne måde føler jeres gæster sig inkluderet i dagen, og de vil glæde sig til, at lige netop deres sang kommer ud af højtalerne.

 

Børnene
Hvis I har børn med til brylluppet (evt. kun i kirken), kunne en sød og betænksom lille detalje være, at lave små børneposer.
Der behøver ikke at være det helt store i, blot tanken vil glæde både børn og forældre.
Der kunne f.eks. være følgende i poserne:
– Lille farvehæfte med tegninger til at farvelægge
– Farveblyanter
– Mini puzzle cubes
– Lille legefigur
– Rosiner

 

Bryllupshjemmeside
Ved at have en bryllupshjemmeside kan jeres gæster få en god ide om ”temaet” for dagen, de kan få oplyst en masse praktiske oplysninger (på denne måde behøver bryllupsinvitationen ikke fylde for meget), samt kan jeres ønskeliste ligge der inde.
I kan evt. også skrive jeres kærlighedshistorie der inde, for at gøre siden personlig, og så er det hyggeligt for jeres gæster at læse.
Hvis I har tid og overskud kan I skrive (kort) om alle jeres gæster, på denne måde kender alle lidt til hinanden på dagen, og det er en god ice breaker efter man har sat sig til bords.

 

Støtte til de højhælede
Rigtig mange kvinder kommer på stiletter til et bryllup, og hvis vielsen eller receptionen foregår udenfor på en græsplæne, vil langt de fleste vakle rundt, og prøve at gå på tæerne, for at undgå at synke ned i jorden med deres pæne stiletter.
Ved at have en lille kurv eller skål stående med nogle ”hælestøttere” vil I løse dette problem, og det vil uden tvivl skabe glæde og værdsættelse hos gæsterne.
Disse kan bla. købes hos Stiletties.

 

Dansesko
Som vi lige har været inde på, kommer de fleste kvindelige gæster i høje hæle til et bryllup, og der er en stor chance for at mange af dem har ømme fødder sidst på aften, og det vil da være ærgerligt at de ikke kan danse på grund af dette.
Hvis I sætter en kurv med (billige) klipklapper vil der være mange lettelses-suk og dansegulvet vil være fyldt hele natten.

 

Cocktails
En sjov lille detalje er at lave en ”Bruden” og en ”Gommen” drink eller cocktail.
Om det er en specieldesignet cocktail, eller om det er jeres ynglings drinks er op til jer, det er bare hyggeligt og sjovt at kunne gå i baren og bestille ”Bruden” eller ”Gommen”.

 

Tæpper
Hvis det er muligt at gå udenfor i løbet af aften, f.eks. til et bål eller blot til rygerne og dem der trænger til lidt frisk luft, er det en fin detalje at have en kurv stående med nogle tæpper i, så jeres gæster ikke kommer til at fryse.

 

Gæstegaver
Som en tak til jeres gæster, kan der stå små gæstegaver ved udgangen når festen er ved at slutter af, det behøver ikke at være noget fornemt og dyrt, igen her er det tanken der tæller, og jeres gæster vil elske den betænksomme slutning på dagen.
Disse gæstegaver kan være alt fra småkager der kan nydes på vejen hjem, til hangover-kits til dagen efter (cola, vand, panodiler, chips).

leave your comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top