B(logger)ryllups Blomster

B(logger)ryllups Blomster

Du har helt sikkert set dem florere rundt på Instagram, snapchat og diverse blogge; Candyfloss Brudeslør (gypsophila).
Disse smukke og farverige blomster er den nyeste trend inde for blomsterverden, og vi er helt sikre på at de også vil være at finde til forårets og sommerens mange bryllupper.
Her hos Pure Wedding er vi også vilde med de skønne candyfloss brudeslør, og vi kan varmt anbefale dem, hvis du står og endnu ikke er helt sikker på hvilke blomster der skal pynte til jeres bryllup.
Herunder kan du se 5 fordele ved at have netop disse blomster til jeres bryllup.

Farverige
Det er ikke til at komme udenom, de bringer en masse lækker farve med sig – de har de smukkeste sarte pastelfarver, og det er helt sikkert at de vil pynte et hvert lokale, kirke, bil op på bedste manér.

Fotogene
Der er en grund til at de bliver kaldt blogger-blomster, de gør sig utrolig godt på billeder; de er smukke, de har specielle farver, de fylder – derfor vil de uden tvivl også gøre sig godt på alle jeres billeder fra dagen.

Lang holdbarhed
En af de praktiske fordele ved denne blomst, er at den har lang holdbarhed, I kan altså sagtens købe dem nogle dage før og gøre dem klar i vaser mm., uden at de mister deres skønhed. Derved behøver I ikke at knokle rundt med dem dagen før eller på selve dagen.

Mulighed for at tørre
Denne fordel er en af vores favoritter, Candyfloss Brudeslørene egner sig helt perfekte tørre. I skal blot stille brudeslørene i vand i én uge, herefter tømmes vaserne for vand, og blomsterne tørrer stille ud. På denne måde kan I nyde godt af de smukke blomster både under brylluppet men også lang tid efter den store dag – Det kalder vi holdbar og bæredygtig blomsterkærlighed.

DIY
Hvis man er en diy-brud, og nyder at lave en masse selv fra bunden af til ens bryllup, er det muligt at lave disse Candyfloss Brudeslør selv.
Du skal bruge hvide normale brudeslør, frugtfarve, vand og en kniv – Bland frugtfarve med vand, skær et kryds op i stilken, sæt bundtet ned i farveblandingen, og lad så blomsterne suge til sig.

 

To andre blomster tendenser vi også kommer til at se i år er;
Vilde blomster, som brudeparret i princippet selv kunne have plukket i baghaven, engen eller i skoven.
Få blomster på bordet, nogle enkelte vaser med én eller to blomster i hver på bordet.

 

Men husk på at mode og trends muligvis ikke passer til lige netop jeres bryllup, I skal gå efter hvad I føler og synes om, det er jeres dag.

leave your comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top