Tips til at finde drømmekjolen

Tips til at finde drømmekjolen


Jagten på drømmekjolen kan både være en dejlig og dog også en overvældende oplevelse. Mange kvinder har haft mange tanker og ideer om deres brudekjole – også langt tid før de blev forlovet, og derfor er det ofte en stor del af bryllupsplanlægningen at skulle finde denne perfekte drømmekjole hvori man siger sit livs mest betydningsfulde ”ja”.
Det er så spændende endelig at skulle finde sin brudekjole, men for mange kan det godt blive lidt for meget, og pludselig er det ikke kun rosenrøde følelser man har midt i denne jagt – og det er helt normalt.
For at gøre projekt brudekjole bedst mulig, har vi herunder skrevet lidt tips til at finde drømmekjolen.

Lav lidt hjemmearbejde
Inden du booker tid til at prøver diverse brudekjoler, er det en god ide, at undersøge, kigge en masse billeder igennem og gøre dig nogle tanker om hvad du er til og hvad du absolut ikke er til.
Er du til det romantiske look med blonder og ikke for meget fyld, eller er du mere til store ekstravagante balkjoler/prinsessekjoler? Skal der være perler og bling på, eller er du mere til det simple? Skal kjolen være helt klassisk, eller må den godt skille sig ud?
Ved at kigge på en masse brudekjoler på fx pinterest eller i diverse brudemagasiner, kan du lave en liste over hvad du er til, og hvilken stil du ønsker at kigge nærmere på når du er ude og prøve.
Du kan også læse nærmere her for at se hvilket kjolematch der passer bedst til din figur: https://purewedding.dk/det-bedste-kjolematch-til-din-figur/

Lig et budget
nden jagten på drømmekjolen går for alvor i gang, er det en god ide at have lagt et budget, så du ved hvor meget kjolen max må koste, der er ikke noget sjovt i at stå i en kjole man er forelsket i, men som man ikke har råd til at købe.
Det kan også være der intet budget er at tænke på, eller at man fx får kjolen i gave af sine forældre, dette er vidunderligt, men selv hvis man står i den situation er det stadig en god ide, at gøre sig en tanke om hvor meget man max vil have kjolen skal koste, det kommer bag på mange hvor dyre brudekjoler kan være, især med tanke på man kun har kjolen på én dag. Og det er heller ikke sjovt at stå og føle man beder om en alt for dyr gave.

Muligheder
Nogle tanker man også skal gøre sig, er om man ønsker en ny kjole, en skræddersyet kjole eller en preloved (brugt) kjole.
Mulighederne er mange i denne jagt, og alle har forskellige ønsker og drømme.
Dog vil vi anbefale lige meget hvad, at tage ud i en butik og prøve nogle forskellige kjoler, både for at få oplevelsen med, men desuden er det ikke så tit man har store smukke kjoler på, og det er ”lidt” noget andet end ens hverdagstøj/kjoler, så det er en god ide at prøve nogle kjoler for at se hvad der passer godt til netop din krop.

Vær i god tid
Det kan komme bag på nogle hvor god tid man egentlig skal være i ved køb af en brudekjole.
Hvis du ønsker at købe en ny kjole, er det en god ide senest at have fundet kjolen 6 måneder før brylluppet. Dette skyldes at i langt de fleste brudekjolebutikker har de kun én størrelse på hver af de kjoler de har hængende, når man så har fundet sin drømmekjole, skal den bestilles hjem i din størrelse, og dette kan tage flere måneder, dertil skal der sættes tid af til at få kjolen tilrettet.
Husk altid at bestille en tid til at prøve brudekjoler, det er nødvendigt i langt de fleste butikker.

Vær åben
Når du endelig er ude og prøve brudekjoler, vil vi anbefale dig at være åben. Det kan godt være du ønsker en helt simpel kjole uden fylde, men for din egen skyld, så prøv bare én stor balkjole/prinsessekjole, som sagt tidligere skiller brudekjoler sig langt ud fra hvad du normalvis går i (for de fleste i hvert fald), og hvem ved måske falder du for den store kjole? Og så ved du heller aldrig hvornår du får chancen igen for at prøve at hoppe i en stor smuk balkjole – for mange sker det kun denne ene gang.

Hvem skal med
Mange brude har mange de gerne vil have med eller som de føler sig forpligtet til at tage med, når de skal ud og prøve brudekjoler, det kan være veninder, søstre, mor, stedmor, bedstemødre, svigermor, svigerinder mf., og langt de fleste vil elske at blive inviteret med til at se dig prøve brudekjoler, og det kan også være du er vild med tanken om at have dem alle med.
Det er dog desværre langt fra alle brude der er vilde med at have et stort følge med når det kommer til realiteten. Mange oplever desværre at få en negativ oplevelse ud af det, og mange kan også bliver utrolig frustreret og kede af det midt i kjoleprøvningen, da der pludselig er 7 forskellige holdninger til den kjole du har på, og du kan ikke selv finde ud af hvilken følelse du har til lige netop den kjole du står i.
Selvom dem der er tættest på dig, vil dig det bedste, kan de hurtigt lade sig rive med af stemningen i at stå i en brudekjolebutik med et kæmpe udvalg af kjoler, og så glemmer de at lytte til dine ønsker og følelser.
Vi anbefaler derfor at man max har 3 personer med sig når man skal prøve brudekjoler.

Lyt til din mavefornemmelse
Det kan være du kun skal prøve én kjole for at finde ”the one and only”, det kan være du skal igennem mange forskellige, men lige meget hvad, så lyt til din mavefornemmelse, du ved det som regel når du står i kjolen der skal være din – og når du er kommet der til, så stop søgningen; det er lidt ligesom med din kommende mand/hustru, når du først har fundet dit livs kærlighed, så stopper man også med at lede videre.

leave your comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top